NeoMagni Anti-epuizare

Ingredientele suplimentului alimentar NeoMagni anti-epuizare contribuie, printre altele, la reducerea senzațiilor de oboseală și epuizare și la menținerea metabolismului energetic (magneziu, niacină).

Compoziția produsului

Este ușor să deveniţi obosiți în agitația de zi cu zi. Într-o astfel de situație, merită să încerci ajutorul oferit de NeoMagni anti-epuizare. Ingredientele sale ajută la buna funcționare a sistemului nervos (magneziul si vitaminele B1, B2, B3, B6, B12), la menținerea funcției psihice normale (magneziu), contribuie la rezistența împotriva oboselii mentale și fizice (mate) şi totodată ajută la susţinerea vitalităţii organismului (ginseng) şi la reducerea senzației de oboseală și surmenare (vitaminele B2, B3, B5, B6, B12).

Ingrediente active 2 comprimate
Magneziu 70 mg (19%)*VNR
extract de Mate
(Ilex paraguariensis)
70 mg
extract de Ginseng-asiatic
(Panax ginseng)
35 mg
Vitamina B1 (tiamină) 0,275 mg (25%)*VNR
Vitamina B2 (riboflavină) 0,35 mg (25%)*VNR
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) 0,7 mg (50%)*VNR
Vitamina B12 (cianocobalamină) 0,625 µg (25%)*VNR
Vitamina B3 (echivalent de niacină) 4 mg
ekwiwalentu niacyny (25%)*VNR
Vitamina B5 (acid pantotenic) 1,5 mg (25%)*VNR

*% Valoare Nutritionala de Referinta cf. Reg. 1169/2011.

Compoziție

Ingrediente: agenti de încărcare: celuloză microcristalina silicifiata, dioxid de siliciu, carboximetilceluloză de sodiu reticulată; carbonat de magneziu; extract hidroetanolic 6:1 de Mate (Ilex paraguariensis); extract hidroetanolic 7:1 din rădăcină de Ginseng-asiatic (Panax ginseng) cu 15% ginsenozide; agent de glazurare: săruri de magneziu ale acizilor grași; premix de vitamine (nicotinamidă/ vitamina B3, D-pantotenat de calciu/ vitamina B5, clorhidrat de piridoxină/vitamina B6, cianocobalamină/ vitamina B12, riboflavină / vitamina B2, mononitrat de tiamină / vitamina B1).

Păstrare

A se păstra în ambalajul original la o temperatură sub 25°C, ferit de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Contraindicații

Alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul nu trebuie utilizat mai mult de 3 luni. Acest produs nu este recomandat în timpul sarcinii și alăptării. Consultați un medic de fiecare dată când utilizați medicamente concomitent cu suplimente care conțin ginseng.

Administrare

Adulți: 2 comprimate o dată pe zi, cu apă. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Alte produse

NeoMagni Cardio comprimate

NeoMagni Forte comprimate

NeoMagni eff. Forte comprimate efervescente

NeoMagni Forte D3 comprimate

NeoMagni Cramp comprimate

NeoMagni Cramp comprimate efervescente

NeoMagni Stres comprimate

NeoMagni Anti-epuizare comprimate

Supliment alimentar