NeoMagni Cardio

Magneziu din sursă naturală cu vitamina B6, suplimentat cu extract de păducel, care susține circulația sangvină periferică şi funcţiile inimii, dar și cu potasiu, care ajută la menținerea tensiunii arteriale normale.

Compoziția produsului

NeoMagni cardio este un magneziu din sursă naturală cu vitamina B6, care pot contribui la reducerea stărilor de îngrijorare și oboseală, suplimentat cu extract de păducel, care menţine activitatea cardiacă normală, susține aportul de oxigen și circulația sanguină periferică. În plus, Magneziul şi Potasiul ajută la funcționarea normală a sistemului nervos iar Vitamina B6 ajută și la buna funcționare a sistemului imunitar.

Ingrediente active per 2 comprimate
Potasiu 300 mg (15%)*VNR
Magneziu 70 mg (19%)*VNR
Extract de Paducel (Crataegus oxyacantha 60 mg
Vitamina B6 1,14 mg (81%)*VNR

*% Valoare Nutritionala de Referinta cf. Reg. 1169/2011

Compoziție

Ingrediente: gluconat de potasiu, carbonat de magneziu, carbonat de potasiu, agent de încărcare: celuloză microcristalina silicifiata; agenţi de glazurare: hidroxipropilmetilceluloză, săruri de magneziu ale acizilor grași, hidroxipropilceluloză, Capol 1295 (amestec cu 90-99% ceara carnauba E903 si 1-10% ceara de albine E901); extract hidroetanolic 4:1 din fructe de Păducel (Crataegus oxyacantha); agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; clorhidrat de piridoxină / vitamina B6; colorant: roșu coșenilă.

Păstrare

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original la o temperatură sub 25°C, ferit de lumină și de umiditate.

Contraindicații

Alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Colorantul roșu coșenilă poate afecta negativ activitatea copiilor și atenția acestora. La persoanele cu afecțiuni renale, cu boli cardiovasculare, cele care utilizează diuretice, precum şi la femei aflate în timpul sarcinii și lactației, decizia de a utiliza acest produs trebuie luată în urma consultării cu un medic.

Administrare

Adulți: câte un comprimat de două ori pe zi, înghițit cu apă, în timpul sau după mese. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Alte produse

NeoMagni Cardio comprimate

NeoMagni Forte comprimate

NeoMagni eff. Forte comprimate efervescente

NeoMagni Forte D3 comprimate

NeoMagni Cramp comprimate

NeoMagni Cramp comprimate efervescente

NeoMagni Stres comprimate

NeoMagni Anti-epuizare comprimate

Supliment alimentar