NeoMagni Cramp

Ingredientele NeoMagni cramp completează dieta cu vitamina B6, precum și cu potasiu și magneziu. Magneziul și vitamina B6 contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat. Magneziul și potasiul ajută la buna funcționare a mușchilor.

Compoziția produsului

Uneori facem mari eforturi să facem faţă crampelor musculare (cârcei). Cele mai frecvente situații în care trebuie să ne confruntăm cu această senzaţie neplăcută sunt: când stăm într-o poziție prea mult timp, când facem sport, în timpul somnului sau după consum de alcool. Crampele musculare (cârceii) se pot manifesta, de asemenea, și ca zvâcniri ale pleoapei. Compoziția suplimentului alimentar NeoMagni cramp este îmbogățită cu vitamina B6 și potasiu. Magneziul și vitamina B6 contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat, iar magneziul și potasiul ajută la buna funcționare a mușchilor.

Ingrediente active 2 comprimate
Magneziu 60 mg (16%)*VNR
Vitamina B6 1,4 mg (100%)*VNR
Potasiu 300 mg (15%)*VNR

*% Valoare Nutritionala de Referinta cf. Reg. 1169/2011.

Compoziție

Ingrediente: gluconat de potasiu, carbonat de magneziu, agent de încărcare (celuloză), agent de glazurare (săruri de magneziu ale acizilor grași), agent de încărcare (dioxid de siliciu), clorhidrat de piridoxină.

Păstrare:

A se păstra în ambalajul original la o temperatură sub 25°C, ferit de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici

Contraindicații:

Alergie la oricare dintre ingredientele produsului, ulcer peptic și hipersensibilitatea gastrointestinală. Persoanele care suferă de afecțiuni renale și circulatorii trebuie să consulte un medic cu privire la utilizarea acestui produs. Se recomandă prudență atunci când utilizați acest produs împreună cu alte produse cu vitamine și medicamente care conțin magneziu. În timpul sarcinii și lactației, decizia de a utiliza acest produs trebuie făcută în urma consultării cu un medic.

Administrare

Adulti: câte 1 comprimat de două ori pe zi, în timpul sau după mese; comprimatele se iau cu apă. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Alte produse

NeoMagni Cardio comprimate

NeoMagni Forte comprimate

NeoMagni eff. Forte comprimate efervescente

NeoMagni Forte D3 comprimate

NeoMagni Cramp comprimate

NeoMagni Cramp comprimate efervescente

NeoMagni Stres comprimate

NeoMagni Anti-epuizare comprimate

Supliment alimentar