NeoMagni Cramp eff.

NeoMagni cramp sub formă de comprimate efervescente este un magneziu îmbogățit cu vitamina B6, potasiu, zinc și L-carnitină.

Compoziția produsului

Ingredientele NeoMagni cramp sub formă de comprimate efervescente ajută la sinteza corectă a proteinelor (zinc), mențin echilibrul corect acid-bază (zinc) și electrolitic (magneziu) și ajută, de asemenea, la buna funcționare a mușchilor și sistemul nervos (magneziu).

Ingrediente active 2 comprimate efervescente
Magneziu 120 mg (32%)*VNR
Vitamina B6 1,4 mg (100%)*VNR
Potasiu 300 mg (15%)*
L-tartrat de L-carnitină 300 mg
Zinc 10 mg (100%)*

*% Valoare Nutritionala de Referinta cf. Reg. 1169/2011.

Compoziție

Ingrediente: corectori de aciditate: acid citric anhidru, bicarbonat de sodiu; citrat de potasiu; agenti de întărire: sorbitol, polietilenglicol; glucoză monohidrat; carbonat de magneziu; L-tartrat de L-carnitină; potentiator de aromă: aromă de portocală; gluconat de zinc; îndulcitor: sucraloză; colorant: riboflavină; clorhidrat de piridoxină/ vitamina B6.

Păstrare:

A se păstra în ambalajul original la o temperatură sub 25°C, ferit de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Contraindicații

Alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Pentru femeile gravide sau care alăptează este recomandat să solicite opinia unui medic în legatură cu utilizarea acestui supliment.

Administrare

Adulți: câte 1 comprimat de două ori pe zi; comprimatul trebuie dizolvat în 200 ml de apă rece. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Consumul în exces poate avea efecte laxative.

Alte produse

NeoMagni Cardio comprimate

NeoMagni Forte comprimate

NeoMagni eff. Forte comprimate efervescente

NeoMagni Forte D3 comprimate

NeoMagni Cramp comprimate

NeoMagni Cramp comprimate efervescente

NeoMagni Stres comprimate

NeoMagni Anti-epuizare comprimate

Supliment alimentar