NeoMagni Forte D3

NeoMagni forte D3 este magneziu din sursă naturală, îmbogățit cu 2000 UI de vitamina D3.

Compoziția produsului

NeoMagni forte D3 este magneziu din sursă naturală, îmbogățit cu 2000 UI de vitamina D3. Ingredientele NeoMagni forte D3 contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar (Vitaminele B6 şi D3 ) și reduc senzația de oboseală și extenuare (magneziu, vitamina B6).

Ingrediente active 1 comprimat
Magneziu 120 mg (32%)*VNR
Vitamina B6 1,4 mg (100%)*VNR
Vitamina D 50 µg (2000 j.m.) (1000%)*VNR

*% Valoare Nutritionala de Referinta cf. Reg. 1169/2011.

Compoziție

Ingrediente: carbonat de magneziu; agent de încărcare: celuloză microcristalină; cholecalciferol / vitamina D3; agent de glazurare: săruri de magneziu ale acizilor grași; agent de încărcare: carboximetil celuloză sodică încrucișată; clorhidrat de piridoxină / vitamina B6.

Păstrare

A se păstra în ambalajul original la o temperatură sub 25°C, ferit de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Contraindicații

Alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Pentru femeile gravide sau care alăptează, este recomandat să se solicite opinia unui medic înainte de a decide să utilizeze acest supliment.

Administrare

1 comprimat pe zi, cu apă. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Alte produse

NeoMagni Cardio comprimate

NeoMagni Forte comprimate

NeoMagni eff. Forte comprimate efervescente

NeoMagni Forte D3 comprimate

NeoMagni Cramp comprimate

NeoMagni Cramp comprimate efervescente

NeoMagni Stres comprimate

NeoMagni Anti-epuizare comprimate

Supliment alimentar