NeoMagni Stress

NeoMagni stress este un produs pe bază de magneziu îmbogățit cu extracte din plante, respectiv extracte de roiniță și din conuri de hamei, care susțin relaxarea, precum și starea de calm.

Compoziția produsului

Există multe situații diferite în care nu ne putem relaxa. Gândurile noastre se învârt în jurul lucrurilor care ne împiedică să atingem pacea interioară. Atunci, ai nevoie de NeoMagni stress – care va sprijini organismul cu magneziu din sursă naturală, iar extractele de roiniță și conuri de hamei vor susține obţinerea relaxării şi somnului, dar și contribuie la păstrarea stării pozitive de spirit şi la funcţia cognitivă normală.

Ingrediente active 1 comprimat
Magneziu 60 mg (16%)*VNR
Vitamina B6 1,4 mg (100%)*VNR
extract de Roiniţă (Melissa officinalis) 60 mg
extract din conuri de Hamei (Humulus lupulus) 40 mg

*% Valoare Nutritionala de Referinta cf. Reg. 1169/2011.

Compoziție

Ingrediente: carbonat de magneziu; agenti de încărcare: celuloză microcristalina silicifiata, hidroxipropilceluloză; extract hidroetanolic 4-5:1 (dextrin/maltodextrina cu dioxid de siliciu) din frunze de Roiniţă (Melissa officinalis) cu 5% acid rozmarinic; extract apos 5.3:1 din conuri de Hamei (Humulus lupulus); agenti de glazurare: hidroxipropilmetilceluloză, săruri de magneziu ale acizilor grași, Capol 1295 (amestec cu 90-99% ceara carnauba E903 si 1-10% ceara de albine E901); agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; colorant: dioxid de titan; clorhidrat de piridoxină/ vitamina B6.

Păstrare

A se păstra în ambalajul original la o temperatură sub 25°C, ferit de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Contraindicații

Alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Acest produs nu este recomandat în timpul sarcinii și alăptării. Nu este recomandată utilizarea produsului de către persoanele care conduc vehicule și care lucrează cu utilaje. Preparatul nu trebuie combinat cu alți agenți cu proprietăți sedative și / sau de dormit.

Administrare

Adulți 1 comprimat pe zi, cu apă. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Alte produse

NeoMagni Cardio comprimate

NeoMagni Forte comprimate

NeoMagni eff. Forte comprimate efervescente

NeoMagni Forte D3 comprimate

NeoMagni Cramp comprimate

NeoMagni Cramp comprimate efervescente

NeoMagni Stres comprimate

NeoMagni Anti-epuizare comprimate

Supliment alimentar