NeoMagni Forte

NeoMagni forte conține o doză mare de magneziu din sursă naturală, care contribuie la reducerea oboselii și a extenuării.

Compoziția produsului

Viața se derulează pe repede înainte, iar oboseala și extenuarea fac parte din agenda noastră zilnică. De aceea, merită să încercați un magneziu. NeoMagni forte conține o doză mare de magneziu, care contribuie la reducerea oboselii și extenuării și ajută la buna funcționare a sistemului nervos și a celui muscular.

Ingrediente active 1 comprimat
Magneziu 120 mg (32%)*VNR
Vitamina B6 1,4 mg (100%)*VNR

*% Valoare Nutritionala de Referinta cf. Reg. 1169/2011

Compoziție

Ingrediente: carbonat de magneziu, agent de încărcare (celuloză), agent de glazurare (săruri de magneziu ale acizilor grași), agent de încărcare (carboximetil celuloză sodică încrucișată), clorhidrat de piridoxină.

Păstrare

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original la o temperatură sub 25°C, ferit de lumină și de umiditate.

Contraindicații

Alergie la oricare dintre ingredientele produsului. În timpul sarcinii și lactației, decizia de a utiliza acest produs trebuie luată după consultarea cu un medic.

Administrare

Adulți: 1 comprimat pe zi, cu apă. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Alte produse

NeoMagni Cardio comprimate

NeoMagni Forte comprimate

NeoMagni eff. Forte comprimate efervescente

NeoMagni Forte D3 comprimate

NeoMagni Cramp comprimate

NeoMagni Cramp comprimate efervescente

NeoMagni Stres comprimate

NeoMagni Anti-epuizare comprimate

Supliment alimentar