NeoMagni Forte eff.

NeoMagni forte efervescent conţine o doză mare de magneziu și vitamina B6 într-o singura tabletă efervescentă.

Compoziția produsului

NeoMagni forte comprimate efervescente conține magneziu și vitamina B6 incluse într-o formă efervescentă. Magneziul și vitamina B6 conținute în produs contribuie la reducerea oboselii și extenuarii și ajută la buna funcționare a sistemului nervos. Magneziul ajută și la buna funcționare a mușchilor.

Ingrediente active 1 comprimat
Magneziu 120 mg (32%)*VNR
Vitamina B6 1,4 mg (100%)*VNR

*% Valoare Nutriţională de Referinţă cf. Reg. 1169/2011.

Compoziție

Ingrediente: reglatori de aciditate: acid citric şi carbonat de sodiu; glucoză; carbonat de magneziu; agenţi de îngroșare: sorbitoli; potenţiatori de aromă: aromă de grapefruit, aromă de lămâie; agent dizolvant pentru ȋndulcitori: polietilenglicol; îndulcitori: zaharină, aspartam; colorant: riboflavină; clorhidrat de piridoxină / vitamina B6.

Păstrare

A se păstra în ambalajul original la o temperatură sub 25°C, ferit de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Contraindicații

Alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Conține aspartam, o sursă de fenilalanină. Nu se utilizează la persoanele cu fenilcetonurie. Pentru femeile gravide sau care alăptează este recomandat să se solicite opinia unui medic în legatură cu utilizarea acestui supliment.

Administrare

Adulți: 1 comprimat pe zi; comprimatul trebuie dizolvat în 200 ml de apă rece. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Alte produse

NeoMagni Cardio comprimate

NeoMagni Forte comprimate

NeoMagni eff. Forte comprimate efervescente

NeoMagni Forte D3 comprimate

NeoMagni Cramp comprimate

NeoMagni Cramp comprimate efervescente

NeoMagni Stres comprimate

NeoMagni Anti-epuizare comprimate

Supliment alimentar