Termeni și condiții

Acest Website (www.neomagni.ro) este editat de:
Aflofarm România SRL
Str. Dr. Robert K. Koch nr.8, Sector 5, Bucureşti, România
CUI: RO 40835078
Tel.: 0726 732 904

Acest Website (www.neomagni.ro) este proprietatea:
Aflofarm Farmacja Polska Sp. z o. o.
Str. Partyzancka 133/151
95-200 Pabianice
Polonia

Accesul și utilizarea Website-ului sunt supuse următorilor Termeni de utilizare. Accesând acest site sunteți de acord să respectați acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu folosiți site-ul. În plus, termeni speciali care prevalează acestor Termeni de utilizare se pot aplica unor pagini, servicii sau funcţii individuale ale Website-ului.

Proprietate intelectuală

Materialele din acest Website sunt furnizate de Aflofarm ca serviciu pentru clienţii săi şi pot fi folosite numai în scopuri informaţionale necomerciale. Pot fi descărcate copii unice, sub rezerva prevederilor de mai jos.

Prin descărcarea de materiale de pe acest Website, sunteţi de acord cu aceşti termeni.

Dacă nu sunteți de acord cu aceştia, nu folosiţi Website-ul sau nu descărcaţi materiale din acesta.

Aflofarm şi licenţiatorii săi îşi rezervă toate drepturile de autor şi de proprietate intelectuală cu privire la conţinutul acestui Website, în special cu privire la textele, ilustraţiile, grafica, machetarea, imaginile, înregistrările audio şi video, inclusiv dar fără a se limita la designul, dispunerea, structura, selecția, coordonarea, expresia și “aspectul” conținutului aflat pe site precum şi cu privire la orice altă informaţie de pe Website (denumite colectiv „Conţinut”). Conţinutul Website-ului nu poate fi reprodus, distribuit, închiriat, împrumutat, afişat public, pus la dispoziţia publicului, editat, adaptat, transformat sau folosit în orice alt mod, decât cu consimţământul prealabil, în scris al Aflofarm.
Utilizatorului îi este permis să facă copii ale Website-ului doar în masura în care sunt necesare din punct de vedere tehnic în scopul navigării (acces la Website şi afişarea Conţinutului Website-ului). Orice drepturi asupra mărcilor folosite în Website (mărci de comerţ, denumiri comerciale şi titluri) sunt rezervate respectivilor lor proprietari.

Nu aveți voie să copiați, să reproduceți, să republicați, să descărcați, să postați, să difuzați, să înregistrați, să transmiteți, să exploatați comercial, să editați, să comunicați publicului sau să distribuiți în orice fel conținutul, serviciile, paginile web sau materialele de pe site sau codurile de programare ale elementelor site-ului în alte scopuri decât pentru uz personal. De asemenea, nu aveți dreptul să utilizați niciun dispozitiv, program, algoritm sau metodologie automată sau manuală, sau orice alt proces similar pe orice porțiune a site-ului sau a conținutului.

Achiziții

Nimic din Website-ul sau din orice site de brand deţinut de Aflofarm nu constituie o ofertă pentru a cumpăra sau a vinde produse și / sau servicii în nicio jurisdicție, deoarece site-ul web este furnizat numai în scop informativ. Toate detaliile, descrierile și prețurile, precum și alte informații referitoare la produsele și / sau serviciile care apar pe site sau pe orice site de brand sunt doar de natură generală. Nu garantăm că vreunul dintre produsele și / sau serviciile care apar pe site-ul web sau pe orice site de brand este sau va fi disponibil în locația și ora la care doriți să achiziționați un anumit produs și / sau serviciu.

Obligațiile noastre, dacă există, cu privire la produse și servicii sunt reglementate numai de acordurile în temeiul cărora sunt furnizate și nimic de pe acest site nu trebuie interpretat ca o modificare a acestor acorduri.

Informaţii introduse de utilizatori

Website-ul poate oferi funcţii ce vă permit să introduceţi informaţii cum ar fi evaluări ale produselor, calificative, comentarii şi întrebări referitoare la Aflofarm şi produsele Aflofarm. Orice material, informaţie sau altă comunicare pe care o transmiteţi sau postaţi pe acest Website va fi considerată neconfidenţială, neexclusivă, nu i se vor aplica redevenţe, va fi irevocabil şi pe deplin sublicenţiabilă şi neproprietară („Comunicări”).

Nu este permisă înregistrarea sau postarea de Comunicări care ar putea fi considerate vătămătoare, ameninţătoare, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală, care încalcă în alt mod legislaţia aplicabilă sau care nu respectă acești termeni de utilizare.

Sunteţi de acord să nu accesaţi sau folosiţi acest Website într-o manieră care ar putea deteriora sau supraîncărca sistemele sau reţelele Aflofarm şi să nu utilizaţi acest Website sau conţinutul furnizat în sau prin acest Website în scopuri ilegale sau interzise de aceşti termeni de utilizare.

Aflofarm va avea libertatea de a divulga, copia, distribui, încorpora sau folosi în alt mod Comunicări, împreună cu toate datele, imaginile, sunetele, textele şi alte lucruri încorporate în acelea, în orice scopuri comerciale sau necomerciale, în conformitate cu Politica Website-ului privind confidenţialitatea.

Aflofarm are dreptul de a îndepărta orice postare făcută pe site-ul nostru.

Acest site poate include informații și materiale încărcate de alți utilizatori ai site-ului, inclusiv în buletine de știri și camere de chat (dacă există). Aceste informații și aceste materiale nu au fost verificate sau aprobate de noi. Opiniile exprimate de alți utilizatori pe site-ul nostru nu reprezintă opiniile sau valorile noastre.

Conturile de utilizator

Uneori site-urile Aflofarm pot oferi posibilitatea de a crea conturi de utilizator. Aveţi responsabilitatea de a menţine în siguranţă datele de autentificare ale contului şi de a nu partaja contul cu alţi terţi. Utilizatorul este responsabil pentru toate acţiunile întreprinse în contul său. Aflofarm îşi rezervă dreptul de a vă anula şi şterge contul oricând, fără notificare prealabilă.

Utilizarea datelor cu caracter personal

Ne angajăm să vă protejăm confidențialitatea și să folosim numai datele personale pe care le colectăm de la dvs. sau pe care ni le furnizați, în conformitate cu legile și reglementările aplicabile privind protecția datelor.

Vă rugăm să citiți Politica noastră de Confidențialitate și Politica noastră privind Cookie-urile pentru mai multe informații despre cum folosim datele dvs. personale și chestiuni aferente.

Mostre de produse şi cupoane

Website-ul vă poate permite să comandaţi mostre de produse şi să primiţi cupoane pentru unele din produsele Aflofarm. Aflofarm nu garantează că astfel de mostre de produse şi cupoane vă vor fi puse la dispoziţie sau oferite şi îşi rezervă dreptul discreţionar de a refuza sau anula orice comandă de mostră de produs sau cupon.

Răspundere

Aflofarm nu garantează acurateţea, integralitatea sau actualitatea Conţinutului Website-ului. Îndeosebi, Aflofarm nu garantează accesibilitatea permanentă, absenţa erorilor, viruşilor sau siguranţa Website-ului sau descărcarea în siguranţă a Conţinutului Website-ului.

Aflofarm nu furnizează consiliere medicală şi nu acceptă nicio răspundere în acest sens. Dacă aveţi o problemă medicală sau întrebări legate de starea dumneavoastră de sănătate, ar trebui să contactaţi un furnizor de servicii medicale pentru sfaturi profesionale.

Exceptând daunele provocate de Aflofarm intenţionat sau din neglijenţă gravă, Aflofarm nu va fi răspunzătoare pentru daune care apar ca urmare a utilizării Website-ului, în special pentru pierderi de programe sau date.

Puteţi folosi Website-ul numai în conformitate cu aceşti Termeni de utilizare şi în scopuri legale şi adecvate. Este interzisă îndeosebi folosirea de software, procese sau echipamente care interferează fizic sau electronic cu operarea sau funcţionalitatea Website-ului sau care duc la o încărcare excesiv de mare sau inadecvată a Website-ului.

Linkuri către Website-uri terţe

Acest Website poate conţine din când în când linkuri directe sau indirecte către website-uri externe operate de terţi. Aceste linkuri sunt furnizate doar pentru facilitarea referinței și pentru confort. Disponibilitatea sau conţinutul unor astfel de website-uri terţe nu depind de Aflofarm, iar aceasta nu are niciun control asupra respectivelor website-uri terţe. Îndeosebi, Aflofarm nu îşi însuşeşte conţinutul acelor website-uri terţe şi nu îşi asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru conţinutul şi securitatea acelor website-uri terţe.

Încrederea acordată informațiilor postate și declaraţii previzionare

Conținutul de pe site-ul nostru este furnizat doar în scop informativ general. Nu are scopul de a fi o consultanță pe care să vă bazați. Trebuie să obțineți sfaturi profesionale sau de specialitate înainte de a lua sau de a renunța la orice acțiune pe baza conținutului de pe site-ul nostru.

Deși ne propunem ca site-ul și conținutul acestuia să fie corect în momentul în care un astfel de conținut este încărcat pe site, acesta poate fi modificat și, în măsura permisă de legile și reglementările aplicabile, nu oferim nicio garanție (expresă sau implicită) că informațiile de pe site sau conținutul lor sunt exacte, complete sau actualizate.

Întreg conținutul și serviciile de pe site-ul web sunt furnizate “așa cum sunt” și “așa cum este disponibil” și, în măsura permisă de legile și reglementările aplicabile, nu oferim garanții de niciun fel.

De asemenea, acest Website conţine declaraţii previzionare. Astfel de proiecţii prezentate în Website reprezintă opinii subiective ale conducerii Aflofarm şi estimări curente ale conducerii asupra evoluţiilor viitoare, efectuate pe baza diferitelor premise. Conducerea consideră că astfel de evaluări sunt rezonabile, însă se pot dovedi greşite în anumite circumstanţe. Aflofarm nu garantează că estimările conducerii sunt corecte sau că proiecţiile acesteia vor fi realizate.
Nu suntem obligați să actualizăm nicio informație conținută pe site.

Modificări

Aflofarm poate oricând şi fără înştiinţare prealabilă schimba, modifica sau îndepărta (de ex. încărca) orice parte din Conţinutul Website-ului sau Website-ul în întregime. Aflofarm poate revizui oricând aceşti Termeni de utilizare, actualizând această postare.

Aflofarm îşi rezervă dreptul discreţionar, dar nu va avea obligaţia de a (1) modifica aceşti Termeni de utilizare; (2) monitoriza în permanenţă şi îndepărta postări; şi/sau (3) întrerupe oricând şi fără înştiinţare prealabilă disponibilitatea site-ului.

Acest site este conceput pentru persoane ce locuiesc în România. Accesul la sau utilizarea site-ului (inclusiv conținutul său, orice funcții sau beneficii oferite prin acesta sau orice informații conținute pe acesta) pot fi interzise prin lege în anumite țări sau jurisdicții. Sunteți responsabil pentru respectarea tuturor legilor și reglementărilor aplicabile ale țării din care accesați sau folosiți site-ul web. Nu garantăm faptul că site-ul web (inclusiv conținutul său, orice funcții sau beneficii oferite prin acesta sau orice informație conținută pe acesta) este adecvat sau disponibil pentru utilizarea în locații din afara României.

Legislaţia aplicabilă

Orice dispută între dumneavoastră şi Aflofarm cu privire la aceşti Termeni de utilizare va fi guvernată de legislaţia din România.

Supliment alimentar